понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Оголошення

                                                                Шановні батьки!
Прошу звернути увагу на наступне:
1. Збір макулатури 09.10.2015, віднестися відповідально!
2. 07.10 буде лікар буде робити р-манту таким діткам: Архипов О., Беспалько Д., Бойко М., Боровик Р., Гаврілов А., Гоцуляк В., Гуртовенко К., Костюк С., Кривко І., Левицький Н., Мельникова В., Пойда Б., Ровенчак Т., Сичевський Д., Тараненко А., Ткаченко Н., Мацедонський О.
3. З середи буде працювати хореографічний гурток, готуємося до флешмобу. Дуже гарний хореограф, раджу займатися. Заняття відбуватимуться в понеділок 11.30-12.30, в середу 11.00-12.00. Після хореографії зразу ж навчання.
4. В четвер йдемо на екскурсію в центрі міста, тому зустрічаємося в парку Козицького, біля башти о 12.00 год. 8 жовтня. Вартість 30 грн. (робота екскурсовода, вхід-білет в музей-кафе годинників та чай у цьому ж кафе). Після екскурсії ми разом їдемо до школи та проводимо ще укр. мову та математику. Забрати дітей в 16.35 год.
5. В п'ятницю зустрічаємося в 12.45 біля входу в планетарій, вартість квитка 20 грн. Після планетарію, якщо гарна погода, йдемо фотографуватися біля міськвиконкому, а потім їдемо разом до школи, потрібно мати кошти на проїзд.Дітей забрати за розкладом о 17.40 год. Взяти труд. навчання, укр. мову, інформатику.
6. Прохання -вивчити правила з укр. мови про однорідні члени речення, а також повторити правила про будову слова. В середу пишемо контр. роботу з укр. мови з теми "Текст. Речення". На наступному тижні буде контр. диктант.
7. Не всі здають вироби з труд. навчання. Кожна дитина повинна вже мати 3 оцінки за мишку, крокодила, витинанку.
Дякую за увагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар