пʼятниця, 23 жовтня 2015 р.

ОСІННІ КАНІКУЛИ

Шановні батьки!
З понеділка розпочинаються осінні канікули. Вони триватимуть до 1 листопада. В школу приходити 2 листопада. Перед канікулами з дітьми проведені бесіди з техніки безпеки, правил дорожнього руху.
Прошу звернути увагу на наступне:
1. Не всі діти працюють в зошитах з природознавства? А саме не зроблені завдання у вісьми учнів. Я цим дітям записала номери невиконаних сторінок у щоденнику, тому пергеляньте щоденник своєї дитини та прийміть міри. В наступний раз буду писати прізвища цих дітей в блозі.
2. Протягом робочого дня граються гаджетами Юрій Олейніков, Владислав Шатківський, Пойда Богдан, а іграшками - Владислав Шаповал, Олександр Мацедонський. Думають тільки про ігри, а не про те, як підготуватися до уроку, щось повторити чи просто дати відпочити очам, спілкуючись з однокласниками.
3. З укр. мови на канікулах повторюємо словникові слова. Хто був на екскурсії - пише твір про це (нехай дитина сама це робить, а ви лише перевірте).
4. З математики працюємо на листочку с. 45 № 257-262 олівцем.
5. Ми працюємо над проектом "Пазли доброти". Прошу на 2 листопада принести фотографію дитини зі своїм домашнім улюбленцем (дом. тваринкою), крупним планом в електр. варіанті та, по можливості, роздруковану). За бажанням можна скласти вірш "Як би тварини могли розмовляти".
Бажаю приємних канікул! Дякую за увагу!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар