пʼятниця, 29 березня 2013 р.

Наш перший навчальний проект


Шановні батьки!
Покажіть, будь-ласка, цей текст своїм діткам. Якщо вони мають бажання прийняти участь у навчальному проекті нашого класу, прошу Вас заповнити анкету за посиланням, вказаним нижче. Інформація з анкети буде використана лише в межах роботи над проектом.

З повагою, Ольга Важова

Проект “Шлях до школи”

Чи завжди у нас лише одна дорога?

Яка дорога до школи краща?
Що веде нас до школи?
Чому я іду до школи?
Чи довгий мій шлях до школи?

Якщо Вам цікаво дізнатись відповіді на ці запитання, попросіть своїх батьків заповнити анкету за цим посиланням:
Для участі у проекті необхідно буде зайти на карти Google та знайти там місце розміщення свого дому. Можна буде подивитися як Ваш дім виглядає із космосу.
Також необхідно буде знайти нашу школу та подивитись як вона виглядає із космосу.

Наступним етапом роботи має стати прокладання пішохідного маршруту від дому до школи. Зверніть увагу, що таких маршрутів може бути декілька. Спробуйте виміряти довжину кожного із маршрутів, пройшовши його пішки.

Оберіть найкращий маршрут з точки зору швидкості пересування - той, за яким Ви найшвидше можете попасти із дому до школи.
Оберіть найкращий маршрут з точки зору безпеки руху - той, за яким Ви можете попасти до школи, пересікаючи вулиці лише у встановлених місцях, згідно правил дорожнього руху. Роздрукуйте обраний маршрут разом із картою. Напишіть зі зворотньої сторони своє прізвище та ім’я.

Увага!!!
Тому, хто знайде найбезпечніший маршрут із дому до школи - приз!




Немає коментарів:

Дописати коментар