понеділок, 17 серпня 2015 р.

СЕРПНЕВА ЗУСТРІЧ

Доброго дня, любі діти та шановні батьки!
Наближаються до завершення літні канікули. Незабаром ми зустрінемося, а саме - зустріч з вчителями відбудеться 28.08.15 о 10.00 год. 
Готуйте до школи необхідні шкільні прилади: фарби, ножиці, кольоровий папір, картон, зошити на 18 лист. в клітинку -10 шт., в широку лінію - 10 шт., обкладинки для зошитів такі, які були в нас попередні роки: сині -2 шт., червоні - 2 шт., жовті -2 шт., зелена -1 шт., прозора - 5 шт., ручку зручну синього кольору - 3 шт., олівець простий - 3 шт., гумка, лінійка, циркуль, кольорові олівці, щоденник, бажано з твердою обкладинкою та простий, без зайвих малюнків, в середині, обгортка для свого щоденника. Обкладинки для підручників поки не купуйте. Обіцяють видати підручники для учнів 4 класів на початку вересня - безкоштовно! Усі потрібні для нас додаткові посібники, в разі необхідності, придбаємо у вересні. 
На свято 1 вересня приходити в шкільній формі, лише замість білих блуз та сорочок - вишиванка, як в минулому році.
Щиро вітаємо з Днем народження наших серпневих іменинників, а саме: Іллю Кривко (1), Руслана Боровика (8), Ілону Путишину (9), Назарія Левицького (23), Валерію Мельникову (25).
До зустрічі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар