понеділок, 6 жовтня 2014 р.

Зверніть увагу!

Доброго дня, шановні батьки та діти!
Прошу звернути свою увагу на наступне: 
1. Діти отримали результати з укр. мови ( тести ), тому прохання звернути особливу увагу на роботу над помилками у цих же листочках. У цій роботі з 1 по 4 завдання оцінювалися по 1 балу за кожну правильну відповідь, 5 завдання оцінювалось в 2 бали, 6 завдання теж оцінювалось в 2 бали ( підібрати заголовок та визначити тип тексту ), а 7 завдання оцінювалось в 3 бали ( визначити головні члени речення, другорядні члени речення, визначити частини мови у цьому ж реченні). Завдання 8 перевірялось окремою оцінкою. Нажаль, не всі діти були уважними при виконанні цієї роботи, а саме, згідно результатів, ви маєте змогу подивитися, хто:
 не уважно читає зміст завдання,
  до сих пір не знає типи текстів ( це вивчали ще у 2 класі та весь вересень у 3 класі),
не може скласти з речень текст (бо не уважно читає речення та не розуміє їх зміст),
не знає слова ввічливості при зустрічі та при прощання (а це елементарні речі),
не знає з яких частин складається текст (це вивчали ще у 2 класі та весь вересень у 3 класі),
та лише половина учнів змогла виконати творче 8 завдання ( самостійно побудувати зв'язні  речення).
Тому, проговоріть ще раз зі соїми дітьми (хто отримав від 2 до 6 балів) про важливість вивчення укр. мови та зосередженості й уваги на уроках.  Я пишаюся тими учнями, які справились з роботою на 8-11 балів. 
2.  В класі ми детально аналізуємо новий текст, але не всі є активними на уроці, тому, раджу дома звертати увагу на виразність й інтонаційність читання текстів та після казок є запитання, рекомендую дома аналізувати по них текст, щоб ви з'ясували чи розуміє зміст прочитаного ваша дитина. 
3. З природознавства проконтролюйте, щоб дитина виконала дома роботу в зошиті (вклеїти малюнок, розфарбувати та позначити стрілками рух холодного та теплого повітря).
4. Листи солдатам приносьте в конверті з маркою та підписані дитиною (свою адресу).
5. Прохання до дітей-не забувайте блокноти з математики.
Бажаємо швидкого одуження Тамарі. Дякую за увагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар