вівторок, 21 жовтня 2014 р.

Вітаю дітей з відмінними результатами

Доброго дня, шановні батьки і діти!
Повідомляю про те, що сьогодні ми писали контрольний диктант з української мови. Хочу похвалити дітей, які написали на відмінно, а саме на 11 балів:
Беспалько Денис, Бойко Максим, Гоцуляк Валерія, Важова Софія, Гуртовенко Кіра, Путишина Ілона, Раін Марина, Ровенчак Тетяна, Сичевський Дмитро, Тараненко Аліса; на 10 балів: Бойко Максим , Пойда Богдан, Мельникова Валерія. МОЛОДЦІ!!! Сподіваюсь, що до цієї кагорти приєднаються й інші дітки, адже у всіх великий потенціал.
Прохання до всіх- виконати роботу над помилками в блокнотиках з математики с.51-52 ( в блокноті), а у кого немає оцінки (2 учні), то потрібно не забувати блокноти, отже ви виконуєте цю роботу дома.
Вцілому діти працюють гарно, старанно, майже всі активні. Приємно, що деякі учні (подивіться у щоденнику та на листочку) перездали правила на вищі бали. До кінця тижня перевірятиму техніку читання. На завтра з обр.мис-ва взяти пластилін.
Хто хоче брати участь у Всеукраїнському конкурсі "Бобреня"- потрібно принести 14 грн.  Дуже цікаво- раджу! А також буде відбуватися осінній математичний конкурс "Кенгуру"- усі бажаючі-повідомляйте!
Дякую за увагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар