неділя, 5 жовтня 2014 р.

До вашоі уваги!

Доброго дня, шановні батьки і діти!
Прошу звернути свою увагу на наступне:
1. З укр. мови я вправу не задавала, але потрібно принести на понеділок ті, написані дітьми листи ( на окремому аркуші ), про які я казала на батьківських зборах для солдат в зоні АТО.
2. У нашій школі є багато діток, які перевелися з шкіл із східних регіонів, які потребують нашої підтримки. Тому велике прохання до вівторка принести, по можливості, хто що може: чи канцтовари, чи будь які продукти харчування.
3. Велика подяка родині та самому учню Пойді Богдану за чудовий виріб для шкільної виставки на тему "Моє місто".
4. До нашого класу вже приєднався Кривко Ілля, тому вже нас 30. Бажаємо успіхів!
5. Проконтроюйте дітей як вони вивчають переказувати природознавство. Буду питати усіх про повітря. Нехай не забувають зошити! У них ми записуємо головне з теми.
6. Форму на фіз-ру беремо у вівторок та четвер. У цю середу спортивна форма не потрібна. Буде у середу обр. мист.-взяти гуаш.
7. Музика буде вже 15 жовтня.
8. Та підгрупа, яка дає відкритий урок (діти знають хто) на завтра приносять свої флешки, а також у середу (8 жовтня) приходять дуже святково одягнуті (білі сорочки, блуза, рожеві краватки, наші сарафани, рожеві бантики, білі колготи, туфлі).
9. У суботу (11 жовтня) готуємось до відпочинку-день родини.
10. З математики почали вивчати сотню, тому дома зверніть увагу,чи дитина рахує до 1000. Ми це опрацьовувати в класі. З укр. мови повторіть словниковий слова, буде словниковий диктант ( всі ті слова, що в синій рамочці з першої стор. підручника до дом. вправи).
Дякую за увагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар