понеділок, 27 січня 2014 р.

Повідомлення

Доброго дня, шановні діти та батьки!

До Вашої уваги декілька повідомлень:

1. З української мови вивчаємо напам'ять словникові слова, які є на останній сторінці підручника або у збірнику на с. 4. Щоуроку будемо писати словникові слова на оцінку.

2. З математики потрібно чудово знати таблицю множення і ділення на 2. Кожного уроку носимо збірники та блокнотики, тому що саме по них писатимемо самостійні роботи. Звертайте увагу на листочки, які з дітьми ми будемо виконувати при вивченні таблиці множення. Там завдання з логічним навантаженням ( що не встигаємо у класі - доопрацьовуєте дома ).

3. З літературного читання ми почали розділ, у якому оповідання, тому дома не тільки читаємо, а й кожен текст-переказуємо. На середу принести всім книгу Сухомлинського.

4. З вівторка ( 28.01 ) відновляється робота хореографічного гуртка. Заняття, як і раніше ( вівторок - 16.50 до18.00, п'ятниця - 17.00до 18.00 ). Оплата по 5 грн. за заняття з дитини. Хореограф - інший, молодий, завзятий, відповідальний. Нам потрібно готувати два номери ( на жіноче свято та на бал - у квітні ).

5. Відбулась перевірка щоденників у наших дітей. Адміністрація вдячна нашим батькам та діткам за охайне й правильне ведення щоденників. Молодці усі!!!

6. У нашому кабінеті тепло, але в спортивній залі прохолодно, тому дітям на фіз-ру давайте теплий одяг.

7. Бажаємо швидко одужувати Томі, Богдану, Денису, Артему.

Дякую за увагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар