середа, 15 січня 2014 р.

Робота у 2 семестрі

Доброго дня, шановні батьки та діти!

Розпочинаємо нашу спільну роботу у другому семестрі.

Приємно, що усі діти працювали на канікулах за моїми рекомендаціями. Тому ми гарно розпочали роботу, діти не забули вивчене у 1 семестрі. 

Розклад має незначні зміни: у п'ятницю не українська мова, а літературне читання.

 На літературне читання приносимо лише підручник й блокнотик, а Перлинку не беремо. Дома задані тексти прочитуємо не менше трьох разів, звертаємо увагу на інтонацію та виразність.

З математики щоуроку приносимо підручник, додатковий збірник, блокнотик ( обгорнути й підписати ). Розпочали вивчати таблицю множення, тому вивчити назви компонентів, уміти читати приклади на множення 4 способами ( за зразком № 525 ).

З української мови приносимо підручник, додатковий збірник щоуроку. Потрібно вивчити правило - що таке дієслово й уміти знаходити цю частину мови у мовленні, текстах. 

З природознавства матеріал повнісю ми опрацьовуємо в класі, тому задані до дому сторінки по підручнику переказуємо своїми словами.  У класі щоуроку буде перевірка дом. завдання на оцінку. 

З інформатики набуваємо практичні уміння - дома щодня по 15 хвилин, по можливості, діти повинні тренуватися працювати у текстовому редакторі ( набирати декілька речень, у яких є цифри та різні знаки ). За бажанням можете їх роботи роздруковувати й приносити у клас, хоч щодня.

З образотворчого мистецтва на сьогодні - кольорові олівці, альбом.

Сьогодні - завтра відбудеться перевірка комісією щоденників, тому:

1. Стерти простий олівець на сторінках щоденника.

2. Заповнити перші сторінки ( список дітей, їх адреси..., прізвища вчителів )

3. Поставити підписи батьків на кожній сторінці, пронумерувати сторінки.

4. Заповнити останню сторінку ( оцінки за 1 семстр, праворуч-на жовтому листку, внизу поставити свій підпис, а на останній стор.,  де записано " для нотаток"- запишіть номери телефонів батьків, домашній ).

5. За потребою замінити обкладинку на прозору, чисту ( без наліпок ), охайну, адже щоденник - це обличчя учня.

Слідкуємо за веденням зошитів- чистота, охайність, виконання усіх завдань.

На цьому й наступному тижні хореографії не буде. Забирати дітей за розкладом. В кабінеті тепло. Не забувайте про гарний вигляд своїх учнів, про шкільну форму, про охайні зачіски.

Якщо дитина не в школі, то телефонуйте й повідомляйте. Якщо хвора, то довідка, якщо за сімейними обставинами - заява за зразком, який я Вам давала.

Бережіть себе! Дякую за увагу!



Немає коментарів:

Дописати коментар