середа, 5 лютого 2014 р.

Оголошення

Доброго дня, шановні батьки!

До Вашої уваги пропоную декілька повідомлень:

1. На образотворче мистецтво ( сьогодні ) принести кольоровий папір, клей, ножиці.

2. Вчимо таблицю множення та ділення на 3 ( напам'ять ) до понеділка. На четвер принести роздруковані листки із завданнями ( роздавала раніше ), які ми половину виконали, а над рештою будемо працювати завтра.

3. З української мови у четвер пишемо контрольний диктант. Хто з дітей  ще робить помилки при написанні словникового диктанту - активно вивчайте написання словникових слів.

4. З інформатики потрібно знати напам'ять ( до вівторка ) ті всі правила, які я роздала дітям на листках. Ці листочки розріжте та вкладіть дітям в альбомчик, де правила з інших предметів. Дозволяйте дітям дома створювати малюнки у графічному редакторі ( не більше 15 хвилин ) та створені малюнки, як результат своєї роботи, на флешці, нехай приносять у клас. У зошиті ми працювали на с. 45-48, хто не встиг - закінчити самостійно.

5. При підготовці до уроку з літературного читання, звертайте увагу на виразно-інтонаційне читання твору та переказ його. До кінця цього тижня працюємо по книжці Сухомлинського.

6. У нашому навчальному кабінеті дуже тепло, в спортивному залі теж набагато стало тепліше ( але обов'язково одягайте на фіз-ру теплу кофту, а не просто футболку і так само на хореографію ).

7. Бажаємо швидкого одуження Юліанці.

Дякую за увагу!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар