вівторок, 22 вересня 2015 р.

Доброго дня, шановні батьки та діти!
Вдячна всім за таку активність у конкурсі. Переглядаючи кількість лайків, я сподіваюсь у нашій перемозі!!! Тому підключайте ще своїх знайомих та не забувайте ставити лайки щодня. Дякую за такий дружній колектив!
А тепер про такі питання:
1. Звернути увагу на підготовку до природознавтва, не всі вивчають навчальний матеріал. Будь ласка, контролюйте як дитина виконує дом. завд. Зошит носимо щоуроку.
2. На четвер з обр. мис-ва принести фарби, альбом.
3. У п'ятницю відбудеться в театрі ім. Садовського вистава "Дюймовочка". Початок о 11 годині. Тому нам потрібно бути в театрі в 10.40 год. Якщо є можливість у вас, то можете зразу привести свою дитину до театру в 10.40 - я там зустріну, а якщо ж ні, то завтра мені потрібно сказати, і цих дітей зі школи завезу я до театру. Хто поїде зі мною, то біля школи зустрічаємося в 10 год. Вартість квитка 20 грн + проїзд у міському транспорті. Після вистави ми всім класом тролейбусом їдемо до школи, проводимо природознавство та трудове навчання ( альбом, ножиці та все те, що потрібно для виготовлення крокодила, який  зображений в уроці 3). Хто не отримав на минулому уроці з трудового навчання оцінки, то приносить свою роботу ( мишку рухому). Цих два уроки триватимуть до 14.30 год. і діти йтимуть додому.
4. Повторіть з укр. мови словникові слова вивчені у 4 клас ті за 3 клас. Завтра буде словн. диктант. Завтра роздам замітки, які писали діти на уроці, тому проаналізуйте якісно роботу вашої дитини.
5. 9 жовтня ми відвідаєм планетарій. Я ще про це вам нагадаю пізніше. Та, якщо буде гарна погода, в цей день фотограф буде робити першу колективну фотозйомку (для фотоальбому) на вулиці. Тому дітей потрібно буде одягнути відповідно.
6. Результати контрольної роботи з математики діти матимуть завтра. Всі добре справились з роботою. Якщо ж були помилки, то лише в прикладах. Тому звертаємо увагу на обчислювальні навики.
7. З рос. мови не забуваємо виконувати як письиове завдання, так і усне.
Дякую за увагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар