понеділок, 28 вересня 2015 р.

Робочі питання

                                                 Добрий день, шановні батьки та діти!
Прошу звернути увагу на наступне:
1. На сьогодні потрібно було з укр. мови написати листа. Дякую за виконане завдання таким діткам: Бойко Максиму, Боровику Руслану, Важовій Софії, Гоцуляк Валерії, Левицькому Назарію, Мельниковій Валерії, Непийводі Юліані, Ровенчак Тетяні,Сулими Діані, Ткаченку Назару, Шаповалу Владиславу. А де листи від інших дітей?????
2. На сьогодні з літературного читання було задано вивчити напам'ять вірша. Вивчили 18 чоловік. А чому не вивчили решта дітей???
3. З математики сьогодні писали сам. роботу в блокноті с. 17-18. Перегляньте роботи дітей та попрацюйте над помилками. Дом. завд. с. 19-20.
4. З укр. мови писали сам. роботу на листках. Нажаль, не всі знають частини мови. Будь ласка, попрацюйте над цим.
5. На звороті листка з сам. роботи з укр. мови було завдання розібрати речення (підкреслити головні й другор. чл. реч-ня, надписати частини мови, дати хар-ку речення, а саме яке речення за метою висловлювання, за інтонацією, поширене чи непоширене, складне чи просте). Перевірте, як це завдання виконала ваша дитина та проаналізуйте.
6. Не забувайте про конкурс. Ми вже набираємо максимальну кількість лайків. Нам потрібно зараз якомога більше підключати людей й головне щодня.
7. Слідкуйте за готовністю дитини до уроків. Є випадки частого невиконання дом. завдання.
                               Дякую за увагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар