понеділок, 22 вересня 2014 р.

Зверніть увагу

Доброго дня, шановні батьки й діти!
Сьогодні дітям я видала блокноти з математики, тому потрібно їх обгорнути та виконати дом. завд. перших два варіанта + підручник.
Дуже сумно, що деякі діти не принесли (вдруге) календарики, адже сьогодні ми працювали по них, я розповідала про рік, місяці, високосні роки і т. д. Тому, хто був без календаря-опрацювати потрібно це дома з дитиною. Будь ласка, контролюйте дітей, щоб не забували те, що потрібно виконати.
Домашнє завдання з природознавства по підр. с. 22-24 переказувати. Чудово, що багато діток виконували дома дослідницький практикум. Якщо дома у вас є маленькі фізичні карти, то дайте їх дітям на наступний урок з природознавства.
 На попередньому уроці з української мови ми складали та писали твір розповідь за малюнком (по підручнику). Прохання-завтра діти отримують зошити. Там оцінка - за зміст тексту. Виконайте дома грунтовну роботу над помилками , добре попрацюйте над текстом та запишіть( у чорнетці, або ж усно ) правильно, з дотриманням усіх частин тексту ( вступу, заголовка, кінцівки ), уникайте повторень слів: він, він...
 Медичний працівник школи роздала усім дітям інформовані угоди. Ви повинні на завтра їх принести заповнені.
Дома з математики ще раз повторіть все, що вивчали про периметр та формули його знаходження.
З рос. мови  дома потрібно віршик у вправі просто списати та повторіть слова, що у синій рамочці зі с. 3 до с.16.
Прохання до кінця тижня потрібно підписати зошити по тим шаблонам, що я скинула дітям на флешку (у кого немає нових зразків, принесіть флешку).
Велика подяка родині Амосова Максима, а особливо Леоніду Валерійовичу, за подарунок для класної кімнати -це меблева тумбочка під акваріум.
Бажаємо швидкого одуження Кірі, Ілоні.
Дякую за увагу! 

Немає коментарів:

Дописати коментар