пʼятниця, 25 жовтня 2013 р.

Доброго дня, шановні батьки! До Вашої уваги декілька оголошень. Сьогодні зустрічаємось біля школи о 12.30 год., лишаємо шкільні речі та йдемо у музей Військових Повітряних Сил під відкритим небом по вул. Червоноармійська. Після цього повертаємося до школи та проводимо такі уроки: рос. мова, природознавство, трудове навчання ( пластилін ). Уроки до 15.15 год., а хто ходить на хореографію, то заняття до 16. 20 год. Прохання- виконайте роботу над помилками у зошитах з укр. мови, ми писали диктант.
 З 28 жовтня по 03 листопада- канікули, в школу приходити 4 жовтня. Так як діти дуже добре попрацювали у першій чверті, тому завдань на канікули не задаю, крім читання. Але рекомендую з математики вивчити таблицю множення до 5. З укр. мови - вивчити написання словникових слів по підр. с. 178. По читанню по дод. збірнику прочитати: 1 день-с. 34-37, 2 день-с. 37-40, 3 день- 41-45, 4 день-с. 45-50, 5 день- с.50-55.  З нової чверті заводимо чисті зошити з математики ( 2 ) та з укр. мови ( 2 ). Не забудьте їх обгорнути черв. та син. обкладинками ( це ті, які ми купляли однакові ) та наклеїти етикетку для підпису ( підпис. лише олівцем ).
Дякую усім родинам за те, що відгукнулися на проведення благодійних справ. Наш клас прийняв активну участь у акції " Добрі справи ", а саме відвідали дитячий будинок " Гніздечко ", відвідали ветерана війни та допомогли хворій дівчинці, яка навчається у нашій школі. Нехай ця наша, хоч маленька часточка допомоги, стане в нагоді у великій добрій справі. Дуже приємно, що ми подаємо нашим дітям гарний приклад.
Отож, бажаю всім гарних канікул, міцного здоров'я, родинного затишку у Ваших родинах. Дякую за увагу! До зустрічі!
.   

Немає коментарів:

Дописати коментар