четвер, 10 жовтня 2013 р.

Доброго вечора, шановні батьки! До Вашої уваги декілька оголошень:
1. Відбудеться Всеукраїнський конкурс з природничих наук Колосок, тому усім бажаючим прийняти у ньому участь, потрібно принести 12 грн. на понеділок. Пізніше дітям роздадуть завдання.
2. Такий же конкурс відбудеться з англ. мови під назвою Грінвіч, його вартість 15 грн. це теж на понеділок. Я рекомендую приймати участь в цих конкурсах,  з метою всебічного розвитку дитини.
3. Завтра ( 11.10 ) відбудеться збір макулатури. Велике прохання принести макулатуру до 14 год. Наш клас минулий раз здав найменшу кількість кг по всій школі, тому прошу активізуватися на прохання.
4. Всі додаткові посібники, які діти отримали у середу, прошу обгорнути та підписати. Не забуваємо їх приносити на уроки. В понеділок  отримаєте ще один посібник з укр. мови.
5. В робочих зошитах відсутня у багатьох дітей робота над помилками, а цей вид роботи потрібно виконувати. Тому активізуйте на це увагу дітей.
6. Приділіть увагу вивченню з укр. мови словникових слів ( 11 перших ), що подані в кінці підручника, будемо по них писати словниковий диктант. Зверніть увагу на перший твір Ваших дітей, який ми писали сьогодні на уроці з розвитку мовлення, про золоту осінь. Я ці роботи візьму на перевірку завтра. Граматичні помилки оцінювати не буду. Головне, щоб було змістовно. А, у майже всіх дітей, це вийшло- вони молодці!
7. З математики тренуємо обчислювальні навички в прикладах з переходом через десяток, повторюємо знаходження периметра, тому звертайте увагу на ті самост. роботи, які діти виконують в класі, робіть дома роботу над помилками, якщо вони є.
8. По читанню приділяємо особливу увагу виразності та інтонації. Готуємось до перевірки техніки читання на наступному тижні.
9. Приділіть особливу увагу веденню як зошитів, так і щоденників. Все має бути охайним, чистим, заповненим ( щоденники на початку ). Готуємось до перевірки!
10. Завтра ( 11.10. 13 ) спорт. форму не брати, уроки до 16.05. На труд. навчання принести пластилін.
11. В суботу ( 12.10. 2013 ) біля школи зустрічаємося в 10.50. Виїзд об 11 годині. Не забудьте дітям і собі взяти щось поїсти. Ми спочатку погуляємо на природі, а потім підемо на виступ дельфінів, яке розпочнеться о 15 годині. Цей виступ буде тривати біля години, а після фотосесія та повернення додому.
Отож, до зустрічі! Дякую за увагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар