четвер, 3 листопада 2016 р.

Історія школи

Історична довідка
Не так вже й давно в новобудові на вулиці Стрілецькій оселився дружній учнівський та педагогічний колектив школи №6. Це було у 1998 році. Але історія цього колективу давня і бере початок з 1936 року.
15 серпня 1944 року… На порозі новий навчальний рік… Наказом Вінницького міськвно школа №9 була перенумерована і стала школою №6, якою керувала Віра Дмитрівна Тевельова.
Традицію естетичного виховання було продовжено членами клубу «У світі прекрасного», першим президентом якого була Майя Елівна Єнтінзон, яка і досі працює в навчальному закладі вчителем російської мови та світової літератури.
Ще в 70-х роках школа почала впроваджувати інноваційні технології. Прикладом того була замкнена телевізійна система, ініціатором створення якої був Шлайн Борис Бенедиктович. Учні з великим задоволенням були дикторами, операторами, редакторами, випускали щотижневі шкільні новини та закриті телевізійні уроки.
Домінський Олег Станіславович тепло згадує роки директорства (1976-1982) в школі №6. Сьогодні він очолює славетний педагогічний колектив технічного коледжу, підтримує тісні стосунки з багатьма вчителями нашої школи-гімназії.
Корчемний Іван Михайлович перейшов з посади директора (1982-1989) на посаду завідуючого відділом народної освіти Замостянського району.
Нині очолює школу Тітова Наталія Анатоліївна, вродлива від природи і сильна духом особистість. У колективі знають, що будь-яке питання не вирішується зопалу, бо директор привчила – у роботі вчителя не існує дрібниць. Щоб не проводилося: чи то урок, чи то виховний захід – усе повинно бути продумано і виважено. Чи не тому, коли у 1998 році постало питання, хто зможе підняти недобудоване приміщення, вибір адміністрації міста припав на Наталію Анатоліївну, що веде за собою колектив школи №6 з 1989 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар