середа, 2 квітня 2014 р.

Доброго дня, шановні батьки!
Сьогдні ми писали контрольну роботу з математики і маємо такі результати: на 12 балів написало 2 учні -це Левицький Назарій та Тараненко Аліса; на 11 балів написало 4 учні - це Боровик Руслан, Мельникова Валерія, Пойда Богдан, Сичевський Дмитро; на 10 балів написав 1 учень це Гоцуляк Валерія; на 9 балів написало 8 учнів - це Бойко Максим, Важова Софія, Курінна Юлія, Олейніков Юрій, Пащенко Артем, Путишина Ілона, Раїн Марина, Ровенчак Тетяна; на 7 балів - це Костюк Сергій та Шатківський Владислав. ВІТАЮ за гарні результати!!!
Дома рекомендую усім виконати роботу над помилками у зошитах, а також в збірнику олівцем виконати с.134 вар. 2. Особливу увагу звертаємо на обчислювальні навички ( приклади ). Серйозні труднощі у дітей викликає таблиця множення та ділення, тому знову повторюємо це. Завтра самостійна робота по прикладам на 15 хвилин. І так буде щоуроку.
З літературного читання 3 учні не підготували переказ??? Завтра знову перекзуємо с.93-95.
Пам'ятаємо, що у 3 та 4 квітня фіз-ри не буде ( по 4 уроки ).
До уваги батьківського комітету! Завтра о 18 год. 30 хв.в актовій залі відбудуться загальношкільні батьківські збори ( зустріч з психологом ), тому прохання - організувати 3 представники від нашого класу - це є обов'язковим!!! 
Дякую за увагу та за співпрацю! 

Немає коментарів:

Дописати коментар