четвер, 19 грудня 2013 р.

Оголошення

Доброго вечора, шановні батьки!
20 грудня навчаємось за звичним розкладом ( з 13.00 до 16.55год. ). На трудове навчання принести пластилін. З математики дом. завдання- виконати у блокнотику наступних два варіанти. А з інших предметів- відпочивайте!!! Завтра з рос. мови відбудеться списування на оцінку, а з природознавства- контрольне тестування, тому повторіть вивчений матеріал.

 Генеральна репетиція хореографічного гуртка відбудеться о 16 год., тому ви дітей забираєте завтра раніше, ніж завжди, а саме о 17.30 год. Завтра останній день занять хореографією у цьому році, тому потрібно повністю розрахуватися за роботу хореографа ( у п'ятницю кошти віддати мамі  Гуртовенко Кіри- Наталії Іванівні ). В понеділок діти, які виступають приходять на 9.15 год. ранку, тому що виступ починається о 10 год., а їх 3. Дати дітям із собою бутерброди... . Про це детальніше поговоримо завтра з хореографом після репетиції.

У віторок занять не буде, а лише новорічний ранок о 12.30 год.після якого ви дітей забираєте. А в середу вже виступів не буде і урокв теж, тому, як домовлялись, йдемо до Палацу Юнацтва на 11.30 год. зустрічаємось там біля входу ( 11 грн. ).
Прохання від батьківського комітету- на завтра передайте дітьми по 20 грн. за книгу, яку ви обрали для новорічного подарунку своїм дітям ( т.я. завтра їх привезуть у школу і за це потрібно розрахуватися ).
Велика подяка усім тим батькам, які відгукнулися на загальношкільну акцію  " 5 картоплин ", а особливо Світлані Брониславівні, яка це зуміла швидко це організувати.
Бажаємо швидкого одужання Юлії та Денису!!!
До зустрічі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар