четвер, 5 вересня 2013 р.

З приводу навчання роботи з персональним компютером для молодших школярів

Шановні батьки!

Комп'ютерна академія "ШАГ" набирає із цього року кілька груп молодших школярів для навчання основам роботи із персональним комп'ютером. Викладати у цих групах буду я. Програма передбачає вивчення основ роботи із операційною системою, тестовий редактор, система підготовки та проведення презентацій, антивіруси та архіватори. В процесі навчання діти зможуть навчитись правильно використовувати комп'ютер, організовувати власне робоче місце так, щоб не шкодити роботі дорослих, познайомляться із правилами техніки безпеки при роботі із носіями інформації та Інтернет. Навчання розраховано на 1 навчальний рік. Під час канікул діти не навчаються. При пропусках через хворобу будемо навчати додатково, щоб діти не відставали від своїх друзів.
Кожному учню надається персональний комп'ютер. Кількість дітей у групі - 10-12.
Навчання буде проводитись по суботах. По 1.5 години.
Вартість навчання 1500 грн./рік (приблизно, 160 грн/місяць).
Комп'ютерна академія "ШАГ" це можливість навчати Ваших дітей і надалі, після завершення цього курсу за іншими навчальними дисциплінами, серед яких комп'ютерний дизайн, програмування, системне адміністрування тощо.
Адреса: Київська, 14, приміщення проектного інституту
Бажаючі можуть зареєструватись за посиланням нижче:

Реєстрація в КА "ШАГ"

Також проводиться набір діток до палацу дітей та юнацтва для молодших школярів за навчальним курсом "Основи програмування у KODU". Цей курс дозволить діткам сформувати основи алгоритмічного мислення, будувати власні ігрові світи, програмуючи ландшафти та  персонажі ігор. Цей курс дозволить Вам замінити комп'ютерні ігри, у які грає Ваша дитина, на ті, які буде розробляти вона сама. Таким чином, дітки граючись будуть навчатись. Термін навчання - 1 навчальний рік. Тих, хто успішно завершить навчання буде запрошено для навчання за курсом "Побудова програмних продуктів у середовищі Scratch" наступного року.
Проводять заняття фахівці з відділу інформаційних технологій Палацу дітей та юнацтва.
Заняття будуть проводитись з 10.30 до 12.00 що середи та п'ятниці. Якщо набереться багато бажаючих - буде відкрита додаткова група.
Вартість навчання 150 грн/місяць
Бажаючі можуть зареєструватись за посиланням нижче:

Реєстрація в ПДЮ


1 коментар: